Ο καιρός

Κοινωνικά δίκτυα

FaceBook-iconFlickr-iconTwitter-iconDigg-icon
welcome-logo
Το ξενοδοχείο Πεζούλα βρίσκεται στην πλέον κοσμοπολίτικη περιοχή της λίμνης Πλαστήρα, στο χωριό Καλύβια Πεζούλας. Είναι χτισμένο σε ένα θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον, στην άκρη του οικισμού και προσφέρει καταπληκτική θέα στα βουνά των Αγράφων αλλά και στη λίμνη Πλαστήρα.

Το ξενοδοχείο Πεζούλα διακρίνεται για το φιλικό και ήσυχο περιβάλλον που προσφέρεται για ξέγνοιαστες, ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές αλλά και για τους άνετους και ιδιαίτερα φιλόξενους χώρους του. Επισκεφτείτε το για να απολαύσετε τη ζεστασιά του πέτρινου τζακιού το χειμώνα και τη δροσιά του καταπράσινου κήπου το καλοκαίρι.

Η λίμνη Πλαστήρα αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για διακοπές όλο το χρόνο καθώς προσφέρει μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων, πλήθος αξιοθέατων, ενώ επίσης διαθέτει και εξαιρετικά καλό οδικό δίκτυο.

Περπατήστε ανάμεσα σε πυκνά δάση, κάντε υδροποδήλατο ή ποδήλατο βουνό και εξερευνήστε τις ακτές της λίμνης κάνοντας ιππασία.

Επισκεφθείτε τη λίμνη Πλαστήρα και αφήστε τη μαγεία της φύσης να σας μεταφέρει συγκινήσεις μοναδικές και να βιώσετε στιγμές χαλάρωσης και ρομαντισμού.